Webshop

Samenwerking Huidtherapie Keuning x TNS

Wij helpen cliënten van Huidtherapie Keuning hun gezondheid in kaart brengen en een leefstijl vinden die helpt bij huidklachten. Welke vitamines- en mineralentekorten spelen er? Hoe ziet je voedingspatroon eruit en welke andere leefstijlfactoren hebben effect op je huidklachten en hoe je in je vel zit? We gaan aan de slag met kleine, concrete acties voor een goede basis en een leefstijl die bij jou past.

Huidklachten zijn vaak een rode vlag dat er vanbinnen iets niet helemaal goed gaat. Dit kan bijvoorbeeld een ontstekingsreactie zijn, een schommelende bloedsuiker, hormonale disbalans of je darmgezondheid die niet helemaal werkt zoals je zou willen. Met onze begeleiding zoomen we in op hoe het er “vanbinnen” bij jou aan toegaat en pakken we de kern van het probleem aan. Voor een stralende gezondheid: vanbinnen én vanbuiten.

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen bij je huidklachten? Wij denken graag persoonlijk met je mee tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek! Vul onderstaand formulier in en dan nemen we binnen 2 werkdagen contact met je op om de kennismaking in te plannen. Het gesprek is telefonisch en duurt ongeveer 15 min. Klik hier: https://thenourishingstate.com/huidtherapiekeuning

Andere berichten

idealcreditcardbancontactapplepaypaypal

Volg ons ook op 

Copyright © 2024 Praktijk voor huidtherapie Keuning.
Alle rechten voorbehouden.
Website: YZCommunicatie
menu