Webshop

Over ons

Team keuning

Ons team bestaat uit gecertificeerde huidtherapeuten. 
Wil jij ons team komen versterken? Kijk dan eens bij onze vacatures.
Astrid Keuning
Aanwezig
Maandag t/m vrijdag - Woensdag om de week
NVH 492 | KP 39907881488

Astrid Keuning

Huidtherapeute
Ik ben in 2004 afgestudeerd als Huidtherapeut aan de Hogeschool Utrecht. Vanwege mijn interesse in de medische sector en het helpen van mensen ben ik begonnen aan de opleiding Huidtherapie met als doel mensen met een zieke of beschadigde huid te helpen. Naast huidtherapeute ben ik ook eigenaar van de praktijk.

Ik hou van de afwisseling van ons vak. Iedere dag is anders en iedere persoon en huidprobleem heeft een andere aanpak nodig. Ik kijk niet alleen naar de huid maar ook naar andere factoren die invloed kunnen hebben op een gezonde huid. Ook vind ik het belangrijk om het belang van goede zonbescherming te bespreken en mensen bewust te maken van de gevaren van te veel zon.

De samenwerking met de dermatologen van het ziekenhuis, geeft een solide basis voor een professionele behandeling van ieder huidprobleem.

Ik ben geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici en aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten.
Hilda Withaar
Aanwezig
Dinsdag t/m donderdag
NVH 707 | KP 69915520088

Hilda Withaar

Huidtherapeute
In 2012 ben ik afgestudeerd als Huidtherapeut aan de Hogeschool in Utrecht en gelijk begonnen met werken bij Praktijk voor Huidtherapie Keuning. Sinds mijn 17e ben ik al bezig met de huid. Ik heb ook de opleiding voor schoonheidsspecialist en visagie gedaan. En ben hiervoor een aantal jaren werkzaam geweest als schoonheidsspecialist en visagist.
De afwisseling van medische en cosmetische behandelingen vind ik erg leuk. Het is fijn om klanten te helpen met hun huidprobleem en te zorgen dat hun huid er weer beter uitziet.

Ik ben geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici en aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten.
Cheryl Mulder
Aanwezig
Woensdag t/m vrijdag
NVH 1090 | KP 39912711988

Cheryl Mulder

Huidtherapeute
Sinds 2014 ben ik afgestudeerd als Huid- en Oedeemtherapeut aan de Hogeschool Utrecht en sindsdien werkzaam bij Praktijk voor Huidtherapie Keuning en Dermalight.
Ik heb een cosmetische achtergrond en jaren werkervaring als allround schoonheidsspecialiste, visagiste en heb een eigen salon gehad. Door het volgen van bijscholing en cursussen is mijn kennis breed, kan ik uitgebreid advies geven en vele huidproblemen behandelen. De huid is ons grootste orgaan. Ik zet mij in voor een gezonde huid, huidverbetering en een tevreden patiënt.

De combinatie van het medische en cosmetische van de Huidtherapie binnen de omgeving van het ziekenhuis spreekt mij aan en geeft afwisseling. De samenwerking met de afdeling Dermatologie van het Martini Ziekenhuis is een mooie aanvulling. Een fijne sfeer en collega's zijn voor mij erg belangrijk. Wij werken dan ook al jaren met een hecht team. 

Ik ben geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici, BIG geregistreerd en lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten.

Fronica Walraven

Administratief medewerkster 
Aanwezig
Maandag t/m woensdag 8.00 - 16.00

Betsy van Rooij

Administratief medewerkster 
Aanwezig
Donderdag & vrijdag 8.30 - 16.30
Nederlandse Vereniging Huidtherapeuten LogoNVH Logo
idealcreditcardbancontactapplepaypaypal

Volg ons ook op 

Copyright © 2024 Praktijk voor huidtherapie Keuning.
Alle rechten voorbehouden.
Website: YZCommunicatie
menu