Webshop

Bezorgen

Bezorgen
U kunt uw bestellingen op verschillende manieren en momenten laten bezorgen in Nederland en België. Voor België gelden andere tarieven en bezorgmomenten dit wordt getoond tijdens het bestelproces.

Door de drukte bij PostNL kan uw pakket langer onderweg zijn

 

Gratis bezorging
Vanaf € 50,- worden bestellingen gratis verstuurd, anders berekenen wij een schappelijke € 5,95 aan verzendkosten. Bestellingen die op werkdagen vóór 17:00 uur zijn geplaatst worden de afhankelijk van de post volgende werkdag bezorgd. Kies uit bezorgmomenten van maandag t/m zaterdag en van ’s ochtends tot ’s avonds.

PostNL biedt pakketten eenmaal aan op het opgegeven bezorgadres. De koerier zal uw pakket afleveren bij de dichtstbijzijnde PostNL afhaalpunt en een afhaalbewijs achterlaten per mail indien hij of zij u het pakket niet heeft kunnen overhandigen. U kunt het pakket afhalen bij een PostNL afhaalpunt op vertoon van uw legitimatiebewijs.

Orderstatus en verzendstatus
Wanneer uw bestelling verzonden is, ontvangt u een e-mail met daarin een Track & Trace nummer van PostNL. Hiermee kunt u de verzendstatus van uw pakket volgen op de website van PostNL.

Neem contact met ons op indien uw bestelling de status 'verzonden' heeft bereikt maar u ná 3 werkdagen het pakket nog niet heeft ontvangen. Wij zullen dan contact opnemen met PostNL en informeren naar de verzendstatus.

idealcreditcardbancontactapplepaypaypal

Volg ons ook op 

Copyright © 2024 Praktijk voor huidtherapie Keuning.
Alle rechten voorbehouden.
Website: YZCommunicatie
menu