Webshop

Online Spaarkaart

Alle klanten van Keuning Praktijk voor Huidtherapie sparen automatisch mee voor korting. Om hiervan gebruik te kunnen maken dient u als klant een account aan te maken. Hierdoor kunt u nog voordeliger shoppen en profiteren van hoge kortingen!

BELANGRIJK om te weten: Om de spaarpuntentelling goed te laten verlopen is het van belang eerst in te loggen en daarna uw bestelling te plaatsen. De punten worden hierna automatisch bij uw account opgeteld zodra de bestelling bij ons verwerkt is. Hieronder vindt u de voorwaarden.

Hoe spaar ik punten?
Bij aankoop van elk La Roche-Posay, SkinCeuticals of Mesoestetic product ontvangt u automatisch punten op uw digitale spaarkaart. Uw spaarkaart is vol bij 250 punten en u geniet van van € 20,- korting op uw volgende aankoop. De spaarkaart is 18 maanden geldig en na 18 maanden spaart u weer opnieuw.

Geldigheidsdatum
De geldigheidsdatum wordt telkens verlengd indien u binnen 18 maanden opnieuw La Roche-Posay, SkinCeuticals of Mesoestetic producten bestelt. De datum van de laatste bestelling wordt gehanteerd als nieuwe startdatum. Uw punten en ook een volle spaarkaart vervallen dus indien u binnen 18 maanden géén La Roche-Posay, SkinCeuticals of Mesoestetic producten bestelt. Hierover krijgt u tijdig bericht zodat u geen korting misloopt.

Mijn spaarkaart is vol
Bij een volle spaarkaart, moet u eerst een bestelling plaatsen waarna u een korting van €20,- op het totaalbedrag ontvangt. De punten die overblijven na het verzilveren van de spaarkaart worden automatisch meegenomen naar een nieuwe spaarkaart.

Let op!
Mocht het zo zijn dat uw spaarkaart vol raakt tijdens een bestelling, dan kunt u deze punten niet direct verzilveren maar pas bij de eerstvolgende bestelling.

idealcreditcardbancontactapplepaypaypal

Volg ons ook op 

Copyright © 2024 Praktijk voor huidtherapie Keuning.
Alle rechten voorbehouden.
Website: YZCommunicatie
menu