Webshop

Nieuw: Cosmelan & Dermamelan bij hyperpigmentatie

Heeft u last van pigmentvlekken? Er zijn verschillende behandelingen om hyperpigmentatie minder zichtbaar te maken of pigmentvlekken zelfs te laten verdwijnen. Nieuw in onze praktijk is een drietal behandelingen, waaronder Cosmelan en Dermamelan, al jaren dé beste behandeling bij huidpigmentatie.

Hyperpigmentatie & pigmentvlekken

Pigmentvlekken of huidpigmentatie, we hebben er allemaal wel last van - de een in meerdere mate dan de ander. Pigmentatie heeft verschillende oorzaken. Het kan bijvoorbeeld ontstaan door een onderliggende aandoening, maar bijvoorbeeld ook na (acne) ontstekingen, door zonneschade of na een zwangerschap. Deze plekken komen zowel bij de lichte als donkere huid voor. Wanneer u veel last heeft van donkere plekjes in het gezicht, kan een behandeling tegen pigmentvlekken of verkleuringen baat bieden. 

Pigmentvlekken verwijderen

Er zijn verschillende behandelingen die helpen om pigmentvlekken te verwijderen. We werken met verschillende methodes en onlangs hebben we een drietal nieuwe behandelingen aan ons aanbod toegevoegd. Deze bestaan uit een voorbereiding, een intensief gezichtsmasker en een nazorg met gespecialiseerde huidproducten. Deze professionele depigmentatiemethodes rekenen af met bestaande hyperpigmentatie en helpen nieuwe pigmentvlekken voorkomen - zowel op de korte als de lange termijn. Ze zijn onder andere inzetbaar bij:

  • Hyperpigmentatie
  • Ouderdomsvlekken
  • Zwangerschapsmasker (melasma)
  • Pigmentatie na ontstekingen (acne)
  • Zonschade

Cosmelan behandeling

Wanneer u kiest voor een Cosmelan behandeling, is het zaak om de huid eerst goed voor te bereiden. Dit gebeurt door middel van een peeling waarbij gebruik gemaakt wordt van zuren. Deze zorgen ervoor dat dode huidcellen en vuil verwijderd worden, waardoor de behandeling beter zijn werk kan doen.

Na de voorbereidende fase brengen we in de praktijk het Cosmelan masker aan op de huid van uw gezicht. Het masker moet acht tot tien uur blijven zitten zodat het zo diep mogelijk in kan werken. Daarna kunt u het masker zelf afwassen. Hierna volgt een periode waarin u thuis speciale Cosmelan huidverzorgingsproducten gebruikt, natuurlijk komt u ook geregeld terug in de praktijk voor een nacontrole.

Dermamelan: nog net even iets intensiever

Op zoek naar een extra intensieve behandeling voor pigmentvlekken in het gezicht? Kies dan voor Dermamelan. De behandeling is maar liefst 30% sterker dan een Cosmelan behandeling en mag alleen door geregistreerde huidtherapeuten en artsen worden uitgevoerd. We hebben hier al mooie resultaten mee mogen boeken, ook bij een lastig te behandelen zwangerschapsmasker. De opzet van Dermamelan is hetzelfde als bij de Cosmolan behandeling, dus ook met voorbereidende peelings, een diepwerkend gezichtsmasker en speciale naverzorgingsproducten.

Dermamelan Intimate: pigmentatie op het lichaam

Heeft u last van storende pigmentatie rond de intieme zone of bijvoorbeeld bij de oksels? Nieuw is Dermamelan Intimate, speciaal ontwikkeld voor de kwetsbare huid. Net zo doeltreffend en geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

Weten of een van deze pigmentatie behandelingen iets voor u is? Neem gerust contact op, onze huidspecialisten helpen u graag verder.

Andere berichten

idealcreditcardbancontactapplepaypaypal

Volg ons ook op 

Copyright © 2024 Praktijk voor huidtherapie Keuning.
Alle rechten voorbehouden.
Website: YZCommunicatie
menu