Toleriane Mascara Volume

19,95

Spaar 20 spaarpunten

Productomschrijving

Vollere en gedefinieerde wimpers. Kracht en volume.
Geschikt voor gevoelige ogen en lensdraagsters.

Eigenschappen

Extreem volume zonder ongemak van het aanbrengen tot het verwijderen: - Maakt de wimpers intens vol zonder ze te verzwaren en kan makkelijk worden verwijderd. - Verlengt elke wimper zonder de oogcontour te irriteren.

Zijn exclusieve formule met ceramide en verdikkende carnaubawas versterkt de wimpers en geeft ze volume. Zijn microverluchte textuur zorgt voor vederlichte wimpers met een maximaal volume en voor een intense oogopslag. Zijn wimpercoatingformule bevat gereconstrueerd traanvocht voor optimaal oogcomfort.

Textuur en applicatie

Dankzij de volumegevende, microverluchte formule wordt de mascara gemakkelijk aangebracht en verwijderd, terwijl hij voor intens volume zorgt zonder de wimpers te verzwaren. Het specifieke borstelformaat verlengt elke wimper zonder ongemak of irritatie, en beschermt de oogcontour. Het borsteltje aan de wimperinplanting zetten en geleidelijk aan met een licht draaiende polsbeweging langs de wimpers strijken om ze te scheiden en het product uit te strijken tot aan de punten, zonder klontertjes of te veel aanbrengen.

Ingrediënten

CERAMIDE
VERDIKKENDE CARNAUBAWAS

Productdetails

Extra informatie

Kleur

Bruin, Zwart

Merk

Lijn

Extra informatie

Kleur

Bruin, Zwart

Merk

Lijn

Ook interessant

idealcreditcardbancontactapplepaypaypal
0
0,00

Winkelwagen

Volg ons ook op 

Copyright © 2023 Praktijk voor huidtherapie Keuning.
Alle rechten voorbehouden.
Website: YZCommunicatie
homecartmenu