Cicaplast Spray B5 - 100ml

15,95

Spaar bij dit product 16 spaarpunten!

Productomschrijving

Cicaplast Spray B5 is onze eerste niet-uitdrogende spray voor een geïrriteerde of kwetsbare huid. Het is verrijkt met madecassoside en panthenol om de huid te verzachten en om de huidbarrière te helpen sneller en beter te herstellen. De spray kan zonder aanraking van de huid worden aangebracht en heeft een brede nevel. Hierdoor is deze uitermate geschikt voor het verzorgen van pijnlijk en/of moeilijk bereikbare plekken.

CICAPLAST SPRAY B5
Transparante spray.
Plakt niet.
Madecassoside: dit ingrediënt ondersteunt het herstel van de huid.
Panthenol : een provitamine van B5 met hydraterende eigenschappen die de huid onmiddellijk verzacht en de huidbarrière ondersteunt.
HUIDTYPES Geïrriteerde of kwetsbare huid.

GEBRUIK
Spray zonder smeren voor optimale hygiëne. Hoe Cicaplast Spray te gebruiken:

Stap 1: Reinig de huid eerst, bijvoorbeeld met de Cicaplast Wasgel. Breng deze aan op de handpalmen en laat met water schuimen, spoel met veel water af en dep zachtjes droog.

Stap 2: Breng de Cicaplast Spray aan op gezicht en lichaam, houd hierbij minimaal 15 cm afstand van de huid. Vermijd de oogcontour. Houd buiten bereik van kinderen en baby’s.

Stap 3: Gebruik eventueel aanvullend nog de Cicaplast Balsem voor extra verzachting en bescherming. Breng deze in ruime hoeveelheid aan op lichaam, gezicht en lippen. Vermijd het gebied rondom de ogen en houd buiten bereik van kinderen en baby’s.

Resultaat

Een herstelde huid

Spray 100ml

Productdetails

Extra informatie

Merk

Lijn

Extra informatie

Merk

Lijn

Ook interessant

idealcreditcardbancontactapplepaypaypal
0
0,00

Winkelwagen

Volg ons ook op 

Copyright © 2023 Praktijk voor huidtherapie Keuning.
Alle rechten voorbehouden.
Website: YZCommunicatie
homecartmenu