Kerium DS Kuurshampoo Anti-Schilfers 125ml

14,50

Spaar bij dit product 15 spaarpunten!

Productomschrijving

Micro-exfoliërende kuurshampoo

Werkzaamheid product

Maakt hardnekkige schilfertjes los. Zuivert en verlicht de hoofdhuid diepgaand.

Eigenschappen

LHA™ oefent een fijne, intense micro-exfoliërende werking uit om hardnekkige schilfertjes snel te verwijderen. De "Ciblage Racine"-technologie brengt een zuiverend complex op de hoofdhuid en de talgklierfollikel, om de oorzaak van schilfertjes aan te pakken en recidieven te voorkomen. Vitamine PP werkt intens verlichtend bij jeuk.

Doeltreffendheid op hardnekkige haarroos klinisch aangetoond door dermatologen gespecialiseerd in de hoofdhuid. De personen die de shampoo hebben gebruikt, vonden de cosmetische eigenschappen uitstekend: - glanzend haar 92%, - soepel haar 90%, - haar makkelijk in model te brengen 84%.

Textuur en applicatie

Te gebruiken als kuur, 2 maal per week gedurende 3 weken. Als onderhoudsbehandeling verdergaan metKerium Micro-exfoliërende Shampoo tegen Haarroos. Veelvuldig gebruik: shampoo voor droog haar of shampoo voor vet haar.

Indicaties

Sterke of hardnekkige haarroos. Ernstige jeuk

Resultaat

Vanaf het eerste gebruik worden schilfertjes zichtbaar verwijderd en wordt de jeuk geneutraliseerd. Na een kuur van 3 weken is de hoofdhuid langdurig gezuiverd: 6 weken na het stopzetten van de behandeling is de hoofdhuid nog altijd zuiver en vrij van schilfertjes. Het haar wordt weer gezond en vitaal.

Productdetails

Extra informatie

Merk

Lijn

EAN

3433422407268

Extra informatie

Merk

Lijn

EAN

3433422407268

Ook interessant

idealcreditcardbancontactapplepaypaypal
0
0,00

Winkelwagen

Volg ons ook op 

Copyright © 2023 Praktijk voor huidtherapie Keuning.
Alle rechten voorbehouden.
Website: YZCommunicatie
homecartmenu