Meditopics - AHA Glycolzuur Gel 10% 50ml

22,95

Productomschrijving

Chemische peeling in gelvorm (pH 3,0) voor de dikkere, resistente huid met neiging tot keratose.

Nieuwe verpakking

Aanvullende productinformatie

Chemische peeling voor het minder zichtbaar maken van folliculaire hyperkeratosen, ichtyosen en andere hyperkeratosen. Tevens te gebruiken als voorbehandeling op een medische peeling.

Glycolzuur doet de samenhang tussen de corneocyten verslappen en stimuleert de nieuwvorming van collageenvezels door de fibroblasten. Deze eigenschappen bewerkstelligen een versnelde afschilfering van het stratum corneum en verhogen de tonus van het steunweefsel. Toch hangt de doeltreffendheid van een oppervlakkige peeling vooral van de herhaling van deze handeling af.

De alphahydroxyzuren (A.H.A.), waartoe het glycolzuur behoort, zijn een familie van plantaardige zuren (melkzuur, wijnsteenzuur, appelzuur en druivenzuur) die over buitengewone dermatologische eigenschappen beschikken. Glycolzuur is de kleinste molecule van alle AHA’s, bijgevolg dringt ze het best in de huid door en is ze derhalve effectiever dan de andere zuren.

Gebruiksaanwijzing

- Breng ‘s morgens en ‘s avonds op de gezichtshuid aan, nadat deze perfect gereinigd is. Masseer de gel lichtjes in de huid, laat haar inwerken en wacht 2 minuten alvorens eventuele andere producten aan te brengen.
- ‘s Morgens de huid verder nog verzorgen met een hydraterende en liefst ook vitamine E bevattende crème, bijv. Meditopics Nabehandelingscrème. Op melaninehoudende pigmentvlekken kunt u ‘s morgens na de AHA gel een regulerende crème aanbrengen.

Vermijd elk contact met de ogen en de slijmvliezen
. Komen deze toch in aanraking met het product, spoel dan overvloedig met water.

Altijd een zonneproduct met een hoge beschermingsgraad gebruiken
 tijdens het gebruik van AHA gel, bijv. Meditopics Sunblock SPF 50.

* Geeft de AHA gel 10% aanleiding tot irritatie of een te sterke uitdroging, schakel dan over op de AHA gel 5% of beperk u tot één applicatie per dag, namelijk ‘s avonds.

* De voorbereidende behandeling op de medische peeling moet minstens 15 dagen toegepast worden. Werd er een microdermabrasie uitgevoerd, dan volstaat 4 of 5 dagen behandeling met de AHA Gel (5% of 10%).

Waarschuwing!
Dit resumé wil zich geenszins de allure van een medische gids aanmeten. Het enige streefdoel is duidelijke en beknopte informatie te verschaffen over de techniek en de mogelijkheden van chemische peelings met glycolzuur. Voor uitvoeriger of specifieke informatie verwijzen we de lezer door naar uitgebreide publicaties (studies) over dit onderwerp, waarvan de meeste bij Impex Dermatologie zijn op te vragen.

Ingredients

Aqua, glycolic acid, sodium hydroxide, hydroxyethylcellulose, DMDM hydantoin.

Productdetails

Extra informatie

Merk

EAN

8719324295208

Extra informatie

Merk

EAN

8719324295208

Beoordeling toevoegen
Meditopics - AHA Glycolzuur Gel 10% 50ml Meditopics - AHA Glycolzuur Gel 10% 50ml
Waardering*
0/5
* waardering is vereist
Je beoordeling
* Beoordeling is vereist
Naam
* Naam is vereist
0,0
Gebaseerd op 0 beoordelingen
5 sterren
0%
4 sterren
0%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
0 van 0 beoordelingen

Er komen geen beoordelingen overeen met je huidige selecties

Ook interessant

idealcreditcardbancontactapplepaypaypal
0
0,00

Winkelwagen

Volg ons ook op 

Copyright © 2024 Praktijk voor huidtherapie Keuning.
Alle rechten voorbehouden.
Website: YZCommunicatie
homecartmenu