Hyalu B5 Serum

38,50

Spaar bij dit product 39 spaarpunten!

Productomschrijving

Flacon 30 ml

Anti-rimpel serum voor meer volume en minder rimpels. Dermatologische formule voor een gevoelige huid.

Werkzaamheid product

De huid wordt elastischer, soepeler en krijgt een gezonde uitstraling. Rimpels en fijne lijntjes verminderen en de huid ziet er voller uit.

Eigenschappen

Een unieke huidherstellende formule met twee types Hyaluronzuur, vitamine B5 en Madeccassoside voor een voller uitziende huid. Het helpt de huidbarrière te herstellen en het natuurlijke huidvernieuwingsproces te bevorderen.

De huid wordt onmiddellijk veerkrachtiger, soepeler en heeft een gezonde uitstraling. Rimpels en fijne lijntjes verminderen en de huid ziet er voller uit. TESTRESULTATEN* Aan het einde van de dag 71% van de rimpels in het gezicht zijn minder zichtbaar Na 4 weken 75% frissere teint 69% meer vitale huid 75% meer uitgeruste huid 75% huid ziet er over het algemeen beter uit Effect na een esthetische procedure** 89% de eerst geïrriteerde huid ziet er weer voller uit 76% minder trekkend gevoel bij een recent geïrriteerde huid *Vragenlijsten voor zelfevaluatie, N=52 Kaukasische vrouwen, 40/65 jaar, alle huidtypes, 100% verklaart een gevoelige huid te hebben, 5-punten waardeschaal ** Panel: N = 30 Kaukasische vrouwen en mannen die een dermatologische antirimpelprocedure hebben ondergaan (oppervlakkige peeling of injectie – ongeveer 50/50). Het product werd gedurende 28 dagen tweemaal per dag ('s morgens en 's avonds) aangebracht op het gezicht, inclusief de oogcontour en de hals. Ze vulden een vragenlijst voor subjectieve evaluatie in op D0Timm, D14 en D28 (5-punten waardeschaal).

Textuur en applicatie

Frisse vullende hydraterende water-gel. 's Morgens en 's avonds aanbrengen op gezicht, hals, en decolleté. Vermijd oogcontouren. Voor alle huidtypes. Nikkel vrij.

Ingredienten

  • HYALURONZUUR
  • VITAMINE B5
  • MADECASSOSIDE

Indicaties

De huid wordt elastischer, soepeler en heeft een gezonde uitstraling. Rimpels en fijne lijntjes verminderen en de huid ziet er voller uit.

Productdetails

Extra informatie

Gewicht 0,03 g
Merk

Lijn

EAN

3337875583626

Extra informatie

Gewicht 0,03 g
Merk

Lijn

EAN

3337875583626

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Beoordeling toevoegen
Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen Login

Ook interessant

idealcreditcardbancontactapplepaypaypal
0
0,00

Winkelwagen

Volg ons ook op 

Copyright © 2024 Praktijk voor huidtherapie Keuning.
Alle rechten voorbehouden.
Website: YZCommunicatie
homecartmenu