SkinCeuticals Discoloration Defense Serum - 30ml

100,00

Spaar bij dit product 100 spaarpunten!

Productomschrijving

SkinCeuticals Discoloration Defense Serum is een doeltreffend gezichtsserum om te gebruiken bij hyperpigmentatie. Van dit serum is klinisch bewezen dat het de zichtbaarheid van de belangrijkste typen pigmentatie vermindert, ook de moeilijk te behandelen vormen zoals hardnekkige bruine vlekken en post-acne pigmentatie. Daarnaast draagt het bij aan het voorkomen van nieuwe huidpigmentatie. SkinCeuticals Discoloration Defense bevat onder andere 1.8% tranexaminezuur, 5% niacinamide en 5% HEPES. U ziet al resultaat in 2 weken!

SKINCEUTICALS DISCOLORATION DEFENSE BIJ HYPERPIGMENTATIE
Geschikt voor dagelijks gebruik, ook naast andere serums.
Bevat een optimale mix ingrediënten die pigmentatie tegen gaan en de zichtbaarheid van bestaande pigmentatie verminderen.
Gemiddelde afname in zichtbaarheid van 41% bij hardnekkige bruine vlekken.
Prima te combineren met professionele pigmentatie behandelingen als peelings en non-ablatieve laser. Vraag altijd uw arts of huisprofessional om advies.

HUIDTYPES Normaal, Vet, Gemengd, Droog
HUIDCONDITIES Hyperpigmentatie

GEBRUIK& TIPS
Breng tweemaal daags 3 tot 5 druppels aan op de huid. Het is belangrijk dat u wanneer u dit product gebruikt, uw tijd in de zon limiteert.

Gebruik SkinCeuticals Discoloration Defense Serum in de ochtend na het aanbrengen van een vitamine C serum. Vergeet niet om na het aanbrengen ook een zonbescherming te gebruiken.

Productdetails

Extra informatie

Merk

Extra informatie

Merk

Ook interessant

idealcreditcardbancontactapplepaypaypal
0
0,00

Winkelwagen

Volg ons ook op 

Copyright © 2023 Praktijk voor huidtherapie Keuning.
Alle rechten voorbehouden.
Website: YZCommunicatie
homecartmenu