Webshop

PRX-T33 no-needle biorevitalisatie

PRX-T33 no-needle biorevitalisatie

Mist je huid een natural glow en kan je dus wel een echte oppepper gebruiken? Dan is een PRX-T33 behandeling de oplossing voor jou!

PRX-T33 no-needle Biorevitalisatie zorgt dat je huid vol en mooi blijft. Het is een eenvoudige en snelle behandeling (de gehele behandeling duurt ongeveer 30 minuten!!)

met focus op glans, vitaliteit, stevigheid, huidtint egaliseren en diepe hydratatie. PRX-T33 levert onmiddellijk duidelijke resultaten zonder enige "downtime" of bijwerkingen.

Wat is het?

Dé nieuwste behandeltrend voor een directe skin boost, natuurlijke anti-aging en het verbeteren van de huidstructuur met direct zichtbaar effect! Een ideale, veilige behandeling om de totale conditie van de huid te verbeteren!

Een unieke samenstelling van trichloorazijnzuur (TCA) en waterstofperoxide (H2O2) werken samen op een zeer nauwkeurig PH-niveau. PRX-T33 versterkt het natuurlijke, diepe regeneratieve proces van de huid. Na slechts één behandeling ziet de huid er steviger, gladder en stralender uit, zonder de huid te beschadigen.

Een groot voordeel van deze behandeling is dat je eigen huid wordt aangezet tot de aanmaak van collageen en elastine vezels. Biorevitalisatie verwijst namelijk naar de actieve stimulatie van de natuurlijke functies van de huid.

Daarom is PRX-T33 zoveel meer dan alleen een gezichtsbehandeling! Het verbetert de algehele huidgezondheid. Het stimuleert op een natuurlijke manier nieuw collageen zonder de vorm van je gezicht te veranderen of spierbewegingen te beïnvloeden.

Resultaten zijn direct na de eerste behandeling zichtbaar:

  • Je huid is gladder;
  • Je huid is voller;
  • Je gezichtslijntjes vervagen;
  • Je hebt een mooie natuurlijke glow.

Voor een langdurig anti-age effect kun je het beste een kuur volgen van 4-6 keer met tussenpozen van 7-10 dagen.

De PRX-T33 behandeling is niet alleen voor het gezicht, het is ook ideaal voor de hals en het decolleté.

Afspraak maken
idealcreditcardbancontactapplepaypaypal

Volg ons ook op 

Copyright © 2024 Praktijk voor huidtherapie Keuning.
Alle rechten voorbehouden.
Website: YZCommunicatie
menu