Webshop

Microneedling met RF

Microneedling met RF

De behandeling maakt gebruik van een combinatie van bipolaire RF-technologie en microneedling om de collageen- en elastinevezels in de huid te stimuleren. Door middel van elektrocoagulatie worden bestaande huidstructuren verjongd en wordt de productie van nieuwe collageen- en elastinevezels gestimuleerd. Dit resulteert in een verbeterde huidverstrakking en textuur. De RF-Microneedling behandeling zorgt voor een strakkere, vollere huid met een helderdere en gladdere teint.

Voor wie is Microneedling met RF geschikt?

Bij de Sylfirm X, het nieuwste apparaat op het gebied van RF-microneedling, draait alles om maatwerk en veelzijdigheid. Het is een huidbehandeling met twee super populaire en veilige technieken; microneedling (microkanaaltjes) en radiofrequentie (warmte). Met deze combinatie kunnen we de huid heel specifiek op verschillende dieptes stimuleren en volledig personaliseren op jouw unieke huideigenschappen.

Welke huidproblemen kan ik laten behandelen?

Huidverslapping, rimpels, fijne lijntjes, littekens en huidproblemen zoals acne, zichtbare vaatjes, algemene
roodheid, pigmentvlekken en melasma. Omdat we op verschillende dieptes kunnen werken, kunnen we ook gebieden aanpakken waar de huid dunner is. Bijvoorbeeld bij de aanpak van fijne lijntjes rondom de ogen. Met het Dual Wave Systeem van de Sylfirm X kunnen we meerdere huidproblemen gelijktijdig behandelen in één sessie.

Voor de behandeling
Voor de behandeling
Voor de behandeling
Na de behandeling
Na de behandeling
Na de behandeling
idealcreditcardbancontactapplepaypaypal

Volg ons ook op 

Copyright © 2024 Praktijk voor huidtherapie Keuning.
Alle rechten voorbehouden.
Website: YZCommunicatie
menu